Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία Χ&Κ ΤΕΧΝΙΚΗ ιδρύθηκε το 2004 από τους Ιωάννη Χρυσοσπάθη Πολιτικό Μηχανικό Ε.Μ.Π. και τον Γεράσιμο Κοσσόβα Τοπογράφο Μηχανικό Ε.Μ.Π., πρώην στελέχη μεγάλων τεχνικών εταιρειών με εμπειρία στα Ολυμπιακά και σε άλλα μεγάλα τεχνικά έργα.

Από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της η εταιρεία ανέλαβε και εκτέλεσε σημαντικά τεχνικά έργα Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, καθώς και υπεργολαβίες για λογαριασμό μεγάλων εταιρειών του κατασκευαστικού κλάδου όπως Κ/Ξ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, J&P ΑΒΑΞ, ΑΚΤΩΡ, ΔΙΕΚΑΤ, ΕΜΕΚ και άλλες.

Με γνώμονα την ποιότητα κατασκευής, την τεχνική υποστήριξη και την ταχύτητα, η εταιρεία κέρδισε την εμπιστοσύνη των συνεργατών της κάνοντας ταχύτατα βήματα ανάπτυξης. Σήμερα η εταιρεία στελεχώνεται από έμπειρους πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους μηχανικούς, εργοδηγούς δομικών έργων και έμπειρο εργατοτεχνικό προσωπικό 60 ατόμων που απασχολείται στα έργα της εταιρείας μας. Επίσης η εταιρεία διαθέτει όλο τον απαραίτητο μηχανικό εξοπλισμό για την εκτέλεση των έργων τα οποία αναλαμβάνει όπως ερπυστριοφόρους και λαστιχοφόρους εκσκαφείς, ερπυστριοφόρους και λαστιχοφόρους φορτωτές και προωθητές γαιών, δονητικά μηχανήματα, τετραξονικά φορτηγά, γερανοφόρα οχήματα και πλήρως εξοπλισμένες εργοταξιακές μονάδες.

ser6

Θέλετε να συνεργαστούμε;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ